Čarodějnice na Ladronce 2024

Čarodějnice na Ladronce logo

Čarodějnice na Ladronce

16/3/2024

Nejmagičtější a nejstrašidelnější den z celého roku slaví Praha 6 už devatenáct let v oblíbeném parku Ladronka. Bohatý program tu každoročně nabízí příjemné rodinné odpoledne plné sportu, her, hudby, dobrého jídla a jedinečné atmosféry.

MVP events

únor 2024

• jedna z největších rodinných akcí v Praze 6
  • podpora komunitního života v Praze 6
  • skupina PPF vždy pomáhá tam, kde působí

Čarodějnice na Ladronce jsou výjimečnou událostí v rámci oslav Svatojakubské noci. Každoročně 30. dubna se do oblíbeného parku Ladronka v Praze 6 slétnou tisíce malých i velkých čarodějnic a dalších magických bytostí. Návštěvníci největší oslavy pálení čarodějnic ve střední Evropě se tradičně mohou těšit na bohatý hudební program s koncerty známých kapel, zábavné soutěže i sportovní a další doprovodné aktivity pro celou rodinu. Praha 6 se dlouhodobě snaží být živou městskou částí, proto jsme i my s radostí podpořili komunitní život ve čtvrti, kde sídlíme.

Letošní akce očekává návštěvnost kolem 25 000 lidí a nabídne v jednom z oblíbených pražských parků koncerty populární české pop-rockové kapely UDG, zpěváka Jakuba Ondry, který má na kontě několik nejhranějších skladeb v českém éteru, nebo skupiny Maxim Turbulenc. V programu, který se bude konat od 13.00 do 21.00 hodin, zaujme i kouzelnické vystoupení a různé zábavné i sportovní aktivity a soutěže. Chybět samozřejmě nebude hranice se sochou čarodějnice a zajímavé gastronomické zážitky. V areálu se také budou prezentovat místní organizace, spolky a sportovní kluby.